Materiaal

Uitgave boek 'Kinderen voor de Koning'

Een Bijbelse handreiking voor verdere bezinning op het geloofwaardig opvoeden van kinderen. Dat biedt het boek ‘Kinderen voor de Koning’ aan ouders, kinderwerkers, leerkrachten en alle andere mensen met een hart voor kinderen. Welke plaats hebben kinderen in de Bijbel? Hoe sla je een brug van de Bijbel naar het ontwikkelingsniveau van je kind? Hoe leer je kinderen om zich te verwonderen? De auteurs, dr. M.J. Kater, drs. Sarina Brons-van der Wekken en dr. A.J. Kunz zoeken naar Bijbelse antwoorden op deze en andere vragen.

Bestel het boekje in de webshop

 

 

 

 

 

Uitgave boek 'Spreken over de Koning

Spreken over de KoningIn het boekje worden handvatten en praktische tips gegeven voor allen die betrokken zijn op kinderen, bijvoorbeeld thuis, in de kerk of op school. 
De kindertijd is de beste tijd om tot geloof te komen. Maar hoe kunnen we met onze kinderen spreken over de diepe waarheden van het christelijk geloof zonder die te versimpelen? Hoe weten we dat we niet over hun hoofd heen praten, maar hun hart bereiken? Kunnen we voorkomen dat kinderen het geloof ervaren als een woordenbrei die niets met het echte leven te maken heeft? Hoe deden opvoeders in de Bijbel dit?

Bestel het boekje in de webshop

 

 

 

Uitgave boek 'Spreken over de Koning'
De kindertijd is de beste tijd om tot geloof te komen. En in dit tijd staan opvoeders voor de geweldige taak om de woorden van God over te dragen aan hun kinderen. Maar hoe doen we dat? Hoe krijgen Bijbelse woorden als zonde en genade echt betekenis? De auteurs laten aan de hand van praktische voorbeelden zien hoe we deze woorden uit kunnen leggen, zonder af te doen aan de diepe inhoud ervan. Opdat de woorden van de Koning niet alleen begrepen worden, maar onze kinderen beseffen dat het woorden van waarde zijn. 

Ouders, ambtsdragers, kinderwerkers en leerkrachten krijgen met dit boek een praktische handreiking voor verdere verwerking en bezinning.

 Bestel het boekje in de webshop