Dieneke Blok

Projectleider

Kinderen brengen tot de Heere Jezus. Een belangrijke taak, omdat die zo levensveranderend kan zijn! Wat is het mooi om te zien dat mensen zich willen inspannen in Gods koninkrijk om kinderen te vertellen over het belangrijkste in het leven: vergeving van zonde door Jezus Christus, een leven uit genade en uitzicht op het eeuwige leven met Hem. Dat is waarom ik het werk bij Evangeliestek ook zo graag doe.

Mijn naam is Dieneke Blok-Kalisvaart. Vanaf het begin ben ik betrokken bij Evangeliestek (2014). Ik ben getrouwd met Jonathan en samen hebben we twee kinderen David (2018) en Rachel (2020). We wonen in Randwijk, een klein dorpje aan de Rijn, in de Betuwe.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Driestar Hogeschool in Gouda (PABO). Naast mijn werk voor Evangeliestek heb ik ook een aantal jaar twee dagen per week in het (speciaal) basisonderwijs gewerkt en heb daarbij alle groepen een keer gehad. Het werken voor en met kinderen heeft mijn hart.

In het kinder(evangelisatie)werk moeten we niet vergeten dat het bovenal Gods werk is. We mogen zaadjes strooien, maar God wil door Zijn Heilige Geest vrucht geven.

Binnen Evangeliestek houd ik me voornamelijk bezig met het kinderevangelisatiemateriaal en daarnaast nog een aantal andere projecten rondom kinder- en evangelisatiewerk. Ik geniet altijd van de ervaringsverhalen die naar ons gestuurd worden over de VakantieBijbelWeken en kinderclubs, materialen die uitgedeeld worden tijdens evangelisatieactiviteiten of gebruikt wordt in het gezin.

In het kinder(evangelisatie)werk moeten we niet vergeten dat het bovenal Gods werk is. We mogen zaadjes strooien, maar God wil door Zijn Heilige Geest vrucht geven. Gods zegen toegewenst in het kinder(evangelisatie)werk!

Team