11 september 2024

Familie Hoekman met Evangeliestek aan de slag als missionair werkers

Ds. A. Hoekman hoopt samen met zijn vrouw, Jolien Hoekman, in dienst te komen bij het Interkerkelijk Kenniscentrum. Het echtpaar gaat zich voor Evangeliestek, centrum voor evangelisatie, inzetten voor de uitbreiding van Gods koninkrijk in Noordoost Groningen.

Ds. Hoekman: “Met de hulp van de Heere willen we versterken en bemoedigen wat er al is in onze regio, en zoeken we daar actief naar het koninkrijk van God en de uitbreiding daarvan. Dit doen we in samenhang met anderen die de Heere ook liefhebben en Zijn woord van genade in Noord-Nederland willen doorgeven.”

Evangeliestek, centrum voor evangelisatie, wil kerkelijke gemeenten ondersteunen in hun missionaire verantwoordelijkheid. De benoeming van familie Hoekman, in samenwerking met de cgk Midwolda, is daar een mooi voorbeeld van.
De benoeming van Hoekman biedt kansen voor de nabije toekomst, waarin Evangeliestek jongeren missionaire leerpraktijkplekken wil aanbieden, zodat ze op een laagdrempelige wijze toegerust kunnen worden. De ervaring die deze jongeren opdoen kunnen ze weer in zetten in hun eigen (kerkelijke) thuisgemeente.

Terug naar de lijst