Nieuwe uitgave boekje

Spreken over de Koning - Begrijpelijk opvoeden in gezin, kerk en op school

Als Evangeliestek werken we (in samenwerking met de Banier) aan een boekje over het thema ‘Kind en geloof’. De schrijvers zijn dr. M.J. Kater, dr. M. Klaassen, drs. Eefje van de Werfhorst en drs. Janneke de Jong-Slagman, Margreet van den Berg-van Brenk, drs. Laurens Snoek. 

In het boekje worden handvatten en praktische tips gegeven voor allen die betrokken zijn op kinderen, bijvoorbeeld thuis, in de kerk of op school. 
De kindertijd is de beste tijd om tot geloof te komen. Maar hoe kunnen we met onze kinderen spreken over de diepe waarheden van het christelijk geloof zonder die te versimpelen? Hoe weten we dat we niet over hun hoofd heen praten, maar hun hart bereiken? Kunnen we voorkomen dat kinderen het geloof ervaren als een woordenbrei die niets met het echte leven te maken heeft? Hoe deden opvoeders in de Bijbel dit?

Dit boek biedt ouders, ambtsdragers, kinderwerkers en leerkrachten een praktische handreiking om met kinderen te zingen, bidden en spreken over God in taal die zij begrijpen.

Het boekje krijgt u gratis na deelname aan het symposiumVanaf medio november 2017 is het ook te koop via de webshop van Evangeliestek en in de plaatselijke boekhandel.

  • 23-08-2017