Adventspakket (uitverkocht)

Belangrijk: het adventspakket is helaas uitverkocht. De uitdeelplaten kunt u nog wel bestellen. 

Advent is een tijd van verwachting en toeleven naar Kerst. De wijze mannen verwachtten een Koning toen ze opzochten wat die prachtige ster betekende. Ze gingen op weg en vonden Jezus, dé Koning.

Ook wij mogen deze Koning verwachten en toeleven naar het moment dat Hij terugkomt. Deze dagen voor Kerst kunnen we, met het gezin, het adventspakket ‘De blinkende Koningsster’ van Evangeliestek gebruiken om meer en meer te leren wie Jezus is en waarom Hij naar deze aarde kwam.

Het adventspakket bevat alles wat nodig is voor het gezin om rondom het Woord van God toe te leven naar Kerst. Een aftelkalender in de vorm van sterren zorgt ervoor dat iedere dag een naam van de Heere Jezus centraal staat. Bij iedere ster hoort een Bijbelgedeelte uit het leesrooster en een stukje uitleg. In het pakket zitten ook vijf DIY's (Do it yourself) voor de adventszondagen en Kerst om zo met het gezin rondom het thema creatief aan de slag te gaan. Alle benodigde materialen, bijvoorbeeld kaarten, zelfdrogende klei etc, zijn toegevoegd in het pakket. De verwerkingen zijn eenvoudig aan te passen voor iedere leeftijd of te verdelen onder een of meerdere kinderen.

Het complete pakket (inclusief de verwerkingsmaterialen) is te bestellen via www.evangeliestek.nl/webshop en kost €14,95. In het pakket zit een uitdeelplaat van een ster. Deze is ook los of extra te bestellen voor uzelf of om uit te delen en kost €0,85.

  • 16-10-2020