Nieuwe map met kinder(evangelisatie)materiaal

De nieuwe map met kinderevangelisatiemateriaal ‘Welkom thuis’ is vanaf nu te bestellen! Deze map is een complete methode om vijf dagen VakantieBijbelWeek of kinderclub te verzorgen, incl. een digipakket. Het materiaal is te gebruiken voor zowel kerkelijke als niet-kerkelijke kinderen. De vijf Bijbellessen 'spelen zich af' in huizen van mensen uit de Bijbel. De dagthema's zijn: Een huis vol blijdschap en verdriet, een huis vol van Gods zorg, een huis vol vergeving, een huis vol gebed en een huis vol feest. Het materiaal zit vol met verschillende verwerkingsmogelijkheden van de Bijbellessen voor de leeftijdsgroep van 4 t/m 12 jaar. - Verkrijgbaar in SV- en HSV-variant - Inclusief gratis digipakket - Inclusief Bijbels Plaatmateriaal.

De map is verkrijgbaar via de webshop: www.evangeliestek.nl/materiaal. Deze map kan ingezet worden tijdens de VakantieBijbelWeek, maar ook tijdens kinderclubs.

Tijdens de aankomende toerustingsavonden wordt deze map met 5 euro korting aangeboden. Ook bespaart u dan de verzendkosten. Wanneer u  tijdens de toerustingsavonden een map wilt meenemen, kunt u dat aangeven op het aanmeldingsformulier voor de toerustingsavonden.

  • 19-12-2017