Uitverkocht! Halloween – Vertel het verhaal van het Licht en het Leven (evangelisatievariant)

Uitverkocht! Halloween – Vertel het verhaal van het Licht en het Leven (evangelisatievariant)

0,90

Let op: dit product is vanwege grote belangstelling helaas uitverkocht. 

Voor 50 procent korting kunnen we wel de flyers toesturen en de vuurtoren als download aanbieden. Voor meer info kunt u mailen naar info@evangeliestek.nl  

Halloween wordt steeds uitbundiger gevierd in Nederland. Halloween gaat over donker en dood, misschien kicken sommige kinderen erop, maar het kan ze ook bang maken. Met deze flyer willen we niet-kerkelijke kinderen laten zien dat als ze bang zijn, ze bij Jezus terecht kunnen als het Licht en de Redder van de wereld.

De flyer bevat ook het knutselwerkje ‘Laat je licht schijnen’. Het is de bedoeling dat de kinderen een zwarte vlek wegkrassen. Onder deze vlek is een vuurtoren te vinden, met de woorden: “Jezus zegt: ‘Ik ben het Licht van de wereld.’” Als de vuurtoren in elkaar is gezet kan er een lampje bovenop geplaatst worden. Door hem in (bijvoorbeeld) de vensterbank neer te zetten, mogen de kinderen de boodschap van Licht en Leven doorgeven.

De flyer bevat ook ruimte voor een stempel of sticker met daarop uw gegevens of die van uw evangelisatiecommissie, zodat de kinderen bij vragen contact met u kunnen opnemen.

Bekijk hier een preview van de flyer: