Pinksterkweekset voor kinderen

Hemelvaart en Pinksteren komen steeds dichterbij. Deze twee christelijke feestdagen zijn, zeker voor kinderen, wat abstracter dan Kerst, Goede Vrijdag en Pasen. Hoe brengen we de betekenis van deze belangrijke feestdagen dichtbij het kinderhart?

Evangeliestek doet graag een handreiking voor scholen, zondagsscholen, gezinnen en kinderevangelisatie. Voor de Pinksterdagen hebben wij een nieuw product uitgebracht om met kinderen na te denken over het geheim van nieuw leven en groei door de Heilige Geest. Dit Pinksterkweekset bevat twee bonen en een zelf te maken bloempot om de bonen in te laten ontkiemen en groeien. In het verhaal op de bloempot wordt uitgelegd wat de groei van deze bonen te maken heeft met Pinksteren en de Heilige Geest.

Naast het Pinksterkweekset is het Pinksterboekje dat we vorig jaar uitbrachten, met diverse verhalen, opdrachten, knutselwerkjes, puzzels en meer, ook dit jaar beschikbaar. Niet alleen gaat het hierin over Pinksteren en het werk van de Heilige Geest, maar ook over het heilsfeit dat hieraan vooraf ging: de hemelvaart van de Heere Jezus.

Er is keuze uit de volgende mogelijkheden

  • Optie 1: Een Pinksterkweekset met de benodigdheden om een boon te laten groeien. 
  • Optie 2: Een Pinksterkweekset met de benodigdheden om de boon te laten groeien en het Pinksterboekje met verhalen, kleurplaten, puzzels en meer. 
  • Optie 3: Een Pinksterkweekset met de benodigdheden om de boon te laten groeien, het Pinksterboekje, een pen, een ballon en een tasje. Een compleet Pinksterpakket om uit te delen.

Vooral optie 3 is bijzonder geschikt om bij kinderen te bezorgen en hen op deze manier te laten merken dat u, juist in deze periode, aan hen denkt en om hen geeft.

  • 09-05-2020